ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ.
Αρχική / Υπηρεσίες / Περιδέσεις σώματος

Περιδέσεις σώματος

Περιδέσεις σώματος

Γιατί είναι σημαντική η περιποίηση του σώματός μας;

 

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας με επιφάνεια έως 2 τετραγωνικά μέτρα και βάρος έως 12 κιλά και αποτελεί το 15% του συνολικού μας σωματικού βάρους, με πολλούς και αξιόλογους ρόλους. Ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος, προστατεύει τον οργανισμό από τους εξωγενείς παράγοντες, βοηθά στην αναπνοή κ.α.. Επομένως, είναι απαραίτητο να το προστατεύσουμε, εσωτερικά και εξωτερικά, γιατί καθημερινά εκτίθεται σε διάφορους τύπους ρύπανσης, καθώς και σε μεταβολές της θερμοκρασίας.

Οι περισσότεροι ασχολούνται κυρίως με την περιποίηση του προσώπου τους, καθώς είναι η όψη μας. Όμως, όση ανάγκη έχει το πρόσωπο μας για ενυδάτωση, λάμψη, θρέψη,αντιγήρανση κ.λ.π., άλλη τόση έχει και το σώμα μας.

Γιατί λοιπόν να περιποιούμαστε καθημερινά το 15% της επιδερμίδας μας και να παραμελούμε το υπόλοιπο 85% που είναι το σώμα μας;

Η διαδικασία των περιδέσεων

 

Αρχικά, η εξωτερική περιποίηση του σώματος μας πρέπει να  ξεκινάει με μία απολέπιση, η οποία έχει σκοπό να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα μας, να την καθαρίσει και να προετοιμάσει τους πόρους να δεχθούν το προϊόν που θέλουμε να εφαρμόσουμε, εφόσον το δέρμα είναι «όργανο απορρόφησης». Έπειτα, πρέπει να εφαρμόζουμε μία μάσκα σώματος, προκειμένου να εισχωρήσουμε μέσα στο δέρμα τα συστατικά που είναι απαραίτητα, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

 

Πώς να επιλέξεις την κατάλληλη περίδεση για εσένα ανάλογα με τις ανάγκες σου

 

Η Germaine de Capuccini με 50 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο της κοσμετολογίας, διαθέτει προϊόντα για τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος. Ας τα δούμε και λίγο πιο αναλυτικά.

  • Εάν το δέρμα σας χρειάζεται ενυδάτωση, προτείνουμε τη Sybarite Silk mask, η οποία περιέχει υδρολυμένη πρωτεΐνη μεταξιού που σταθεροποιείται στην επιφάνεια του δέρματος, αυξάνοντας εξαιρετικά την ικανότητα πρόσληψης και συγκράτησης νερού.  Αφήνει το δέρμα απίστευτα μεταξένιο, φωτεινό και βαθιά ενυδατωμένο για πολλές ώρες.
  • Για τα δέρματα που χρειάζονται λάμψη ιδανική επιλογή είναι η Revitalising Firming Body Mask, που περιέχει Βιταμίνη C. Χάρη στη βιταμίνη C παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και  διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Επίσης, μειώνει την απώλεια σφριγηλότητας και ευκαμψίας. Από την πρώτη εφαρμογή το δέρμα είναι περισσότερο φωτεινό και ενυδατωμένο.
Θεραπεία σώματος με βιταμίνη C και κερί μέλισσας Orange Blossom
  • Αν το σώμα σας έχει εκτεθεί σε ηλιακή ακτινοβολία και είναι καμένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μάσκα Essence of Mediterranean με aloe vera και μέντα. Η αλόη ανακουφίζει το δέρμα και είναι ιδανική για θεραπεία μετά τον ήλιο, ενώ το αρωματικό νερό μέντας προσδίδει φρεσκάδα στο δέρμα, παρέχοντας άμεσα αίσθηση ευεξίας.
  • Για τα δέρματα που έχουν αρχίσει να είναι ορατά τα σημάδια του χρόνου, συνιστούμε την Gold Star Mask, με κίτρινο φύκι. Δρα ενάντια στη γήρανση, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και αφήνει το δέρμα φωτεινό με την αίσθηση του χρυσού πάνω στο σώμα σας.
Περίδεση σώματος με χρυσό 24K Mida's Touch
  • Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της σοκολάτας είναι γνωστές και για τους λάτρεις της σοκολάτας, υπάρχει το Deluxe Chocolate Wrap με κακάο, το οποίο δρα ενάντια στην κυτταρίτιδα. Περιέχει καφεΐνη και πολυφενόλες, σμιλεύει το σώμα, μειώνει την εμφάνιση της όψης «φλούδας πορτοκαλιού», δίνει ενέργεια και ζωτικότητα στο δέρμα. Είναι μία πραγματική απόλαυση όλων των αισθήσεων.
  • Σε σώματα με παραπανίσια κιλάκια συνιστούμε το Marine Powder Wrap, ένα μίγμα από φύκια, ορυκτά, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, 5 φορές υψηλότερο από το υγρό φύκι. Ο συνδυασμός αυτός παρέχει ισχυρά αποτελέσματα στο αδυνάτισμα λόγω του ιωδίου, αναδιαμορφώνει και σμιλεύει τη σιλουέτα. Είναι προϊόν με ισχυρή λιπολυτική και αποτοξινωτική δράση και βοηθάει στην λεμφική αποστράγγιση.
  • Η λάσπη είναι ένα συστατικό με εξαιρετικά καθαριστικές και αποτοξινωτικές δράσεις. Το Marine Body Mud με φυσικά θαλάσσια ιζήματα, μικρό-οργανισμούς, ιχνοστοιχεία και πλούσιο σε μεταλλικά άλατα, είναι η ιδανική μάσκα για δέρματα που χρειάζονται αποτοξίνωση και ανανέωση. Πλούσια σε ψευδάργυρο, χαλκό και ιώδιο ενεργοποιεί το μεταβολισμό, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ρυθμίζει τις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος.
  • Σώματα με κατακράτηση υγρών ή έπειτα από μία κουραστική μέρα, εάν νιώθετε «βαριά τα πόδια σας», ιδανική είναι η Heavy Legs Marine, με φύκια και έλαιο macadamia. Λειτουργεί βελτιώνοντας την αιματική μικρό-κυκλοφορία και ευνοεί την εξάλειψη των τοξινών, προσδίδοντας από την πρώτη φορά ορατή βελτίωση του δέρματος, αίσθηση ανακούφισης και ευεξίας.

 

Πολύς κόσμος, λοιπόν,  θεωρεί τις μάσκες σώματος κάτι το μη αναγκαίο, είτε γιατί πιστεύει ότι ένα scrub καλύπτει τις ανάγκες του, είτε γιατί βρίσκει την διαδικασία κάπως βαρετή. Κρίνοντας, όμως, από τα παραπάνω, είναι φανερό γιατί οι μάσκες σώματος είναι τόσο απαραίτητες στην περιποίηση του δέρματος μας, καθώς τα συστατικά που περιέχουν έχουν την ικανότητα να δρουν από έξω προς τα μέσα και το αντίστροφο. Μην αφήνετε λοιπόν το σώμα σας χωρίς φροντίδα!

TIP: Οι μάσκες αυτές συνίστανται να χρησιμοποιούνται ως wraps, δηλαδή ως περιδέσεις, με μια διάφανη μεμβράνη προκειμένου να αυξηθεί η θερμοκρασία του σώματος και να γίνει καλύτερη διείσδυση του προϊόντος, για μέγιστα αποτελέσματα. Εφαρμόστε την μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες σας έπειτα από κάποια απολέπιση.

Έχετε απορίες; Ρωτήστε τους ειδικούς

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πώς να «ξεπλύνουμε» τις τοξίνες
Υπηρεσίες 18 Ιαν 2023

Πώς να «ξεπλύνουμε» τις τοξίνες

Σαφώς, οι τρόποι για να αποτοξινώσουμε το δέρμα και το σώμα μας είναι δεκάδες. Ωστόσο, οι διαφορετικές θεραπείες Spa, εγγυημένα, θα μας αναζωογονήσουν . Μερικές από αυτές γίνονται καλύτερα σε ένα Spa, ενώ άλλες μπορούμε να τις κάνουμε ακόμη και στην άνεση του σπιτιού μας.

Τι είναι το Υαλουρονικό Οξύ;
Υπηρεσίες 18 Οκτ 2022

Τι είναι το Υαλουρονικό Οξύ;

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι μια φυσική ένωση στο σώμα μας. Είναι ένα από τα κύρια συστατικά της εξωκυτταρικής μήτρας: ένα τρισδιάστατο δίκτυο εξωκυτταρικών μακρομορίων, όπως το κολλαγόνο, τα ένζυμα (πρωτεΐνες) και άλλες σημαντικές πρωτεΐνες, που παρέχουν δομική και βιοχημική υποστήριξη των γύρω κυττάρων.

Θεραπείες σώματος που χρειάζεται το δέρμα το Φθινόπωρο
Υπηρεσίες 16 Σεπ 2022

Θεραπείες σώματος που χρειάζεται το δέρμα το Φθινόπωρο

Πρόληψη ακμής: Η απολέπιση βοηθά στη πρόληψη της ακμής που εμφανίζεται στο σώμα και κυρίως στη πλάτη. Επίσης, μειώνει τον εγκλωβισμό της τρίχας που μπορεί να προκαλέσει κάποια φλύκταινα..

MESOBOOST, η νέα υπηρεσία του Idolo Spa που θα κλέψει την καρδιά σας φέτος το Χειμώνα
Υπηρεσίες 13 Σεπ 2022

MESOBOOST, η νέα υπηρεσία του Idolo Spa που θα κλέψει την καρδιά σας φέτος το Χειμώνα

Σημαντικότερο όλων είναι το βάθος της έγχυσης των δραστικών συστατικών να είναι το σωστό. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την ψηφιακή ακρίβεια του ειδικού πιστολιού μεσοθεραπείας Mesoboost της Germaine de Capuccini. Το Mesoboost ελέγχει απόλυτα την ποσότητα του υλικού, το βάθος της διείσδυσης και το ρυθμό των νυγμών. Το σημαντικότερο; Πρόκειται για μία εντελώς..

Τι είναι το jet lag σύμφωνα με την επιστήμη και πώς το αντιμετωπίζουμε.
Υπηρεσίες 16 Φεβ 2021

Τι είναι το jet lag σύμφωνα με την επιστήμη και πώς το αντιμετωπίζουμε.

Αξιοπερίεργο: το jetlag τείνει να έχει μεγαλύτερη επιρροή όταν ταξιδεύετε ανατολικά ή δυτικά και όχι από βόρεια προς νότια και αντίστροφα. Τα συμπτώματα είναι επίσης πιο έντονα όταν ταξιδεύετε από τη Δύση προς την Ανατολή. Αυτό οφείλεται

Spa at home
Υπηρεσίες 04 Δεκ 2020

Spa at home

Πώς να μετατρέψετε ανάλογα την ώρα της ημέρας το σπίτι σας σε ένα μικρό – ατομικό Spa.