ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ.

Timexpert Srns | Dual Cleanse

Καθαριστικό προσώπου που συνδυάζει τον διπλό ασιατικό καθαρισμό σε ένα μόνο προϊόν.

Αρχικά, παγιδεύει και αφαιρεί τα λιπαρά κατάλοιπα, και στη συνέχεια, με την επαφή του με το νερό, μετατρέπεται σε αφρό για να απομακρύνει τις υδατοδιαλυτές ακαθαρσίες.

Με 85% φυσικά συστατικά και Epigenol, προσφέρει βαθύ καθαρισμό και αντιγηραντική δράση.

Η επιδερμίδα αισθάνεται φρέσκια, απαλή και λαμπερή, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας ή τραβήγματος. Ιδανικό για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό με μια πολυτελή αισθητηριακή εμπειρία.

32,20

Προσθήκη στα αγαπημένα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Καθαριστικό προσώπου που συνδυάζει τον διπλό ασιατικό καθαρισμό σε ένα μόνο προϊόν. Αρχικά, παγιδεύει και αφαιρεί τα λιπαρά κατάλοιπα, και στη συνέχεια, με την επαφή του με το νερό, μετατρέπεται σε αφρό για να απομακρύνει τις υδατοδιαλυτές ακαθαρσίες. Με 85% φυσικά συστατικά και Epigenol, προσφέρει βαθύ καθαρισμό και αντιγηραντική δράση. Η επιδερμίδα αισθάνεται φρέσκια, απαλή και λαμπερή, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας ή τραβήγματος. Ιδανικό για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό με μια πολυτελή αισθητηριακή εμπειρία.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua (Water), Glycerin, Coco-Betaine, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PPG-24-Glycereth-24, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Calendula Officinalis Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Bixa Orellana Seed Extract, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Linalyl Acetate, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Acetyl Cedrene.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα από το προϊόν σε βαμβακερούς δίσκους και σκουπίστε απαλά το πρόσωπο και όλη την περιοχή των ματιών εώς ότου να αφαιρεθεί εντελώς το μακιγιάζ. Στη συνέχεια αφαιρέστε με χλιαρό νερό και εφαρμόστε τονωτική λοσιόν στο δέρμα σας.